THE DOQUACH FAMILY

This apartment is the home-sweet-home to a newly-wed couple.

It was a real challenge in the first place to harmonise the preferred interior styles that the couple wanted. Not to mention they are highly demanding about allocation of space, design of in-house traffic and functionality of storage system (such as kitchen cabinet, wardrobe…). Above all, they planned to make their home a smart home.

It was a learning process for all people involved, idea makers and idea executors. We let the customers speak out anything they could possibly think of that make a space their dream home. We then communicate closely to discuss the suitability and feasibility of their ideas given: (1) their budget, (2) the maintenance requirement; and (3) their way of life.

We’re proud we co-create the design with our clients instead of making them love what we do.